Grattis Yinghua Li – Årets ST handledare i pediatrik 2017!

2017-04-26 15:23:30
Skribent
Antonios Loizos

I samband med Svenska Barnläkarföreningens årsmöte vid Barnveckan i Göteborg den 26 april utdelades föreningens pris till Årets ST handledare i Pediatrik 2017.
Utmärkelsen, som består av diplom, blommor och en prischeck på 10.000 kronor, tilldelas den barnläkare som under det gångna året gjort den mest värdefulla insatsen för ST-läkare i pediatrik i Sverige.
Årets pristagare blev Yinghua Li, Öl neonatolog, PO sjuka nyfödda barn, Karolinska Universitessjukhuset, Stockholm.

Priset delades ut första gången år 2015. Då vann Johanna Lindqvist från Umeå och år 2016 vann Petter Malmborg från Stockholm. Priset kommer nu att bli en årligen återkommande företeelse och nomineringar för 2018 års pris tas emot av BLU, info@blu.to

forum Kommentarer