BLU på Barnveckan 2018

Publicerad
2018-04-26 23:57:03
Uppdaterad
2018-04-27 10:24:55
Skribent
Antonios Loizos

Barnveckan 2018 är över och det var en vecka fullspäckat med många bra föreläsningar och sociala arrangement!

BLU arrangerade ST-lunch onsdag 25/4 och det var glädjande att så många som 35 ST-läkare deltog!

På BLU lunchen presenterades bland annat information on BLU och vad vi jobbar med, rapport från BLUs arbete i YEAP (Young European Academy of Paediatrics) och sedan pratade Karin Lundberg, redaktör i Pediatrikcirkeln, om det andra varvet av Pediatrikcirkeln med påföljande diskussioner och frågor från deltagarna! Vi är tacksamma för ert engagemang!

Datum för årets BLU konferens är nu spikat och kommer vara 8-9:e november i Stockholm och tema för årets minikurs är Immunbrist hos barn med föreläsare Mikael Sundin, barnhematolog, ALB, Karolinska. Save the date!

BLU önskar att tacka er för en trevlig Barnvecka i Västerås och hoppas vi ses på Barnveckan i Örebro till nästa år!

forum Kommentarer

Kommentera