Grattis David Björnheden – Årets ST handledare i pediatrik 2020!

Publicerad
2020-03-12 15:47:22
Skribent
Antonios Loizos

Idag har BLU:s handledarpris delats ut på DSBUS till David Björnheden som är barnneurolog och ledningsläkare på barnakuten, DSBUS.  Utmärkelsen, som består av diplom, blommor och en prischeck på 10.000 kronor, tilldelas den barnläkare som under det gångna året gjort den mest värdefulla insatsen för ST-läkare i pediatrik i Sverige.

Motiveringen löd: ”Jag vill nominera min (och många andras) handledare David. En utpräglad klinker med förmåga att utmana och ställa krav, men som samtidigt lyfter och stöttar. Som ger tips och konstruktiv återkoppling där man efteråt känner sig som en smartare och bättre doktor. En förebild som finns tillgänglig, är påläst och uppdaterad, och som alltid är ödmjuk och respektfull i sitt bemötande.  Oavsett om han är din personliga handledare, din neurologkonsult eller din överläkare på akuten så kommer du att utvecklas under Davids vingar.  Han är pedagog ut i fingerspetsarna.”

BLU vill säga ett stort grattis till David Björnheden och vill också passa på att tacka alla handledare runt om i landet som gör ett fantastiskt jobb i att vägleda och utbilda framtida ST läkare i pediatrik!

 

 

forum Kommentarer

Kommentera