Handledarpris 2021 – Karin Ohlin Graffner

Publicerad
2021-10-08 18:20:49
Uppdaterad
2021-10-12 14:57:51
Skribent
Kristoffer Björkman

Vi vill gratulera Karin Ohlin Graffner, barnkliniken Halmstad, som vunnit BLF´s handledarpris 2021

Utmärkelsen tilldelas den barnläkare som under det gångna året har gjort den mest värdefulla insatsen för ST-läkare i pediatrik i Sverige.

Nomineringen lyder:
Det finns ingen som Karin. Som med sådant tålamod, precision och skärpa lyckas handleda så träffsäkert. Karin har en otrolig förmåga att känna in sin omgivning och sina adepter. Finnas tillgänglig, även när det ibland är tufft. Likafullt har hon en central roll i att handleda läkare under utbildning på Barnkliniken i Halmstad. Hon är outtröttlig i sitt engagemang för ST-läkare och visar dagligen vilken fantastisk medmänniska hon är, ödmjuk och anspråkslös, en verklig förebild så värd att få bli hyllad. Vår stjärna!

Karin Ohlin Graffner - handledarpristagare 2021

forum Kommentarer

Kommentera